Gratis camperplek in Silvolde

De camper- en parkeerplaats

We hebben Trip eindelijk terug, en hebben besloten meteen een nachtje te testen of alles weer functioneert zoals het zou moeten. We hebben er voor gekozen een beetje in de buurt te blijven van Enter. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om één nachtje door te brengen op de gratis camperplek in Silvolde, de “Paasberg”. Er zijn hier 4 redelijk ruime camperplekken gerealiseerd aan de rand van een grote parkeerplaats. Afgelopen weekend waren er 3 van de 4 camperplekken bezet.

Aan de andere kant van de parkeerplaats zijn o.a. een zwembad, sportschool, voetbalvelden en een basketbalveldje. We hadden best zin om een duik in het zwembad te nemen. Helaas was het weer niet zo goed, veel regen en onweer en een temperatuur van zo’n 20 graden, geen weer om te zwemmen dus. De plekken en het parkeerterrein zagen er netjes en verzorgt uit, er zijn geen voorzieningen aanwezig. Je kan leuk wandelen in de directe omgeving en er zijn winkels op loopafstand. We hebben een heerlijke, rustige nacht gehad. Al met al waren we dik tevreden, bedankt gemeente Oude IJsselstreek en NKC.

Reetjes

Na alles met succes getest te hebben zijn we zondagochtend via verschillende binnenwegen rustig terug gereden naar Enter. onderweg hebben we op verschillende plekken reetjes gezien. Zelfs nog een moeder met 2 jongen die nog even bleven poseren voor de foto.

In de paar weken die we terug zijn in Nederland hebben we al veel meer reeën, konijnen, hazen, spechten, eekhoorns, enz. gezien dan in de 4 maanden die we in Italië zijn geweest. Nederland is ook wat wild betreft echt prachtig.

alles functioneert weer zoals het moet

Na een nachtje testen in Silvolde zijn we tot de conclusie gekomen dat alles weer (of nog steeds) functioneert zoals het zou moeten zijn. Alle systemen die van het elektroblok (12V) afhankelijk zijn doen het weer. Dit geld voor o.a. het trapje, de lampen, de waterpomp, de ringverwarming, de elektrische ontsteking van de koelkast (als deze op gas werkt), enz.. Ook onze nieuwe Maxxfan functioneert prima. Mocht je meer willen weten over de aanpassingen dan kan je natuurlijk de blog over de reparaties en aanpassingen lezen (klik hier).

Wil je meer zien of lezen over onze reis, dat kan ook. We zijn te o.a. te volgen via Polarsteps en Instagram.

1 gedachte over “Gratis camperplek in Silvolde”

  1. Wow, ik zit een beetje te neuzen op deze site. Wat ziet het er allemaal prachtig en professioneel uit. Het is een feestje, ga er vooral mee door zodat we jullie straks ook kunnen blijven volgen, als het vervolg van jullie wereldreis een volgende fase in gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *